City Edition Black

    Достапни големини на дресот од S-2XL.

    Цена на NBA дрес е 1900 ден и може да биде со било кој играч кој е во ростерот на тимот. 

    Доколку сакате да биде персонализиран со ваше име и број цената е 2300 ден.

    Контакт за нарачка на Messenger или на Facebook Дресови Онлајн.

    © 2024 Дресови Онлајн.